Zelfbouw

CV Zelfbouwebshop

Bij CV Zelfbouwebshop bent u aan het juiste adres voor alle toebehoren van centrale verwarming en professioneel gereedschap. En dit aan zéér scherpe prijzen!

CV Zelfbouw maakt deel uit van Marteco en verzorgt een zelfbouwebshop voor doe-het-zelvers. U vindt al onze artikelen gegroepeerd terug. Wanneer u de bestelling plaatst, kijken wij deze na op volledigheid en leveren wij gratis* bij u thuis.

Natuurlijk bieden wij ook verschillende paketten aan en begeleiden wij op maat. Op de ondersteuning van Marteco kan u altijd rekenen. Voor meer informatie kan u terecht op www.cvzelfbouw.be

*Binnen Vlaanderen

Cvzelfbouw
Viessmann
Daikin
Vaillant

CVZelfbouw

Een handige harry met ervaring kan bij ons online bestellen op CVzelfbouw. Wij bieden vele producten aan uit het HVAC gamma.

Z

Do It Yourself

Z

Scherpe prijzen

Z

Goede Service

Schone lucht

Gerenomeerde firma

Onze klantrelaties en service staan voorop!

Professioneel

Correcte en duidelijke afspraken. State of the art installaties

Gecertificeerd

Wij voldoen aan de hoogste kwaliteitlabels en certificaten.

EEN TOEKOMSTBESTENDIGE OPLOSSING, OP UW MAAT

We adviseren u bij uw keuze. Voor ieder project gaan we na wat uw verwachtingen zijn op vlak van comfort en prestaties. We bekijken wat mogelijk is binnen uw renovatieproject of nieuwbouw. Op basis daarvan doen we u een voorstel voor de meest zuinige en futureproof opties voor uw Airconditioning, gasketel, onderhoud en ventilatie.