Onderhoud | Herstellingen

ONDERHOUD CV-INSTALLATIE

Een regelmatig onderhoud van uw cv-installatie zorgt ervoor dat uw installatie langer meegaat en efficiënter werkt. Bovendien voorkomt u zo dat uw verwarming defect geraakt en u plots in de kou zit. Het onderhoud is echter ook belangrijk voor uw veiligheid. Vaak is het ook bij wet verplicht.

Reden genoeg dus om uw onderhoud op tijd te boeken. Contacteer ons voor een afspraak en wij komen zo snel mogelijk bij u langs!
Wij verzorgen het onderhoud op volgende merken: Vaillant, Bosch, Junkers en Viessmann.

E

Voor een gasketel 2 jaarlijks verplicht!

E

Verhoogd het rendement voor uw cv-installatie

WETGEVING ONDERHOUD CV-INSTALLATIE

U bent als gebruiker verantwoordelijk voor het onderhoud van uw centrale verwarming. Als u huurt, wil dat dus zeggen dat u als huurder de cv moet laten onderhouden, en niet de verhuurder.

De regelgeving hangt af van het soort toestel:

  • Cv op stookolie (mazout) met een vermogen boven 20 kW: verplicht 1 keer per jaar laten onderhouden door een erkend technicus.
  • CV op gas (aardgas, propaan of butaan) met een vermogen boven 20kW: verplicht om de 2 jaar laten onderhouden door een erkend technicus.
  • Cv op vaste brandstof (hout, pellets, kolen): verplicht 1 keer per jaar laten onderhouden door een vakman.

REPARATIE VERWARMINGsketel & BOILERS

Heeft uw verwarming het begeven? Werkt uw boiler niet meer zoals het hoort? De specialisten van Marteco halen u uit de koude met een vlotte reparatie van uw verwarming of warmwatersysteem.

U kan ons bereiken op weekdagen tussen 8u en 18u. Neem contact op en een van onze vakmannen komt zo snel mogelijk ter plaatse voor de herstelling van uw kapotte verwarming.

VLOTTE REPARATIE VOOR DE MEESTE MERKEN

Wij kom zo snel mogelijk ter plaatse en gaan na wat het probleem juist is. Daarna stellen we u een oplossing voor. Het kan zijn dat u met een kleine herstelling uit de nood geholpen bent, maar het kan ook dat er grotere reparatiewerken nodig zijn of dat er een toestel vervangen moet worden. In dat geval stellen we eerst een offerte voor.

Viessmann
Daikin
Vaillant

Blijf niet in de koude zitten!

Heeft uw cv-installatie onderhoud nodig? Heeft u een storing aan uw verwarmingsketel of boiler? Contacteer ons voor een goede service!

Z

Snelle dienstverlening

Z

Scherpe prijzen

Z

Besparing op uw energiefactuur

Schone lucht

Gerenomeerde firma

Onze klantrelaties en service staan voorop!

Professioneel

Correcte en duidelijke afspraken. State of the art installaties

Gecertificeerd

Wij voldoen aan de hoogste kwaliteitlabels en certificaten.

EEN TOEKOMSTBESTENDIGE OPLOSSING, OP UW MAAT

We adviseren u bij uw keuze. Voor ieder project gaan we na wat uw verwachtingen zijn op vlak van comfort en prestaties. We bekijken wat mogelijk is binnen uw renovatieproject of nieuwbouw. Op basis daarvan doen we u een voorstel voor de meest zuinige en futureproof opties voor uw Airconditioning, Boiler, herstellingen en waterverzachter.