Airconditioning

Split airconditioning

Een split systeem is het meest voorkomende airco-systeem. Zo’n split airco bestaat uit een binnen- en buitenunit. Een split systeem is ideaal om een kamer te verkoelen. Een split-airconditioner binnenunit wordt in dit geval aangesloten op een buitenunit. Ontdek onze Daikin airconditioning en Viessmann airconditioning.

E

1 binnenunit wordt op 1 buitenunit aangesloten

E

Verwarmt of koelt 1 ruimte

Monosplit

Multisplit airconditioning

Met een multi-split airco kan je meerdere kamers koelen aan de hand van een individuele bediening van elke binnenunit. Er kunnen tot vijf binnenunits aangesloten worden op een buitenunit. Bovendien kan je verschillende  binnenunits in verschillende stijlen en groottes met elkaar combineren, zodat je in elke kamer met de geschikte binnenunit kan werken.

E

Maximaal 9 binnenunits worden op 1 buitenunit aangesloten

E

Verwarmt of koelt maximaal 9 verschillende ruimtes

E

Individuele bediening van elke ruimte afzonderlijk mogelijk

Mobiele airconditioning

Een mobiele airco staat op wieltjes en is gemakkelijk te veranderen van plaats. Bij deze wordt de warme lucht van binnen via een slang naar buiten afgevoerd.

E

Verplaatsbaar

E

Afvoerslang naar buiten

Viessmann
Daikin
Vaillant

Aangenaam binnenklimaat

Heeft u genoeg van het benauwde, warme gevoel in uw woning? Airconditioning zorgt voor heerlijke verkoeling tijdens de snikhete zomermaanden en houdt u warm tijdens koudere dagen.
Z

Koelen of verwarmen van de ruimte

Z

Ontvocht en filtert de lucht

Z

Besparing op uw energiefactuur

Schone lucht

Gerenomeerde firma

Onze klantrelaties en service staan voorop!

Professioneel

Correcte en duidelijke afspraken. State of the art installaties

Gecertificeerd

Wij voldoen aan de hoogste kwaliteitlabels en certificaten.

EEN TOEKOMSTBESTENDIGE OPLOSSING, OP UW MAAT

We adviseren u bij uw keuze. Voor ieder project gaan we na wat uw verwachtingen zijn op vlak van comfort en prestaties. We bekijken wat mogelijk is binnen uw renovatieproject of nieuwbouw. Op basis daarvan doen we u een voorstel voor de meest zuinige en futureproof opties voor uw Airconditioning, centrale verwarming, hernieuwbare energie en ventilatie.