Over ons

15+

Jaren op onze teller

Het bedrijf Marteco
Verwarming & koeling comfort partner

(Voorheen ECO2+Technologie)

Service staat centraal

Gecertificeerd cv-installateur, Koeltechnisch bedrijf, Cerga en Rescert Label

Overzichtelijke en gedetailleerde offerte zonder verrassingen

Callcenter voor al uw vragen

Professionele en state of the art installaties

Our Mission
Ons Motto: Marteco is vernieuwing

Marteco is een technisch installatiebedrijf voor een warmtepomp Vaillant en Viessmanncondensatieketel Vaillant, Zehnder ventilatie en warmwaterinstallaties in Oost-Vlaanderen en Antwerpen. In het bijzonder als verwarmingsinstallateur, maar evengoed voor de andere systemen, leggen we de nadruk op het milieu. Dit door in te zetten op groene energie en door uw bestaande verwarming zuiniger te maken.

Wij zorgen dan ook dat we altijd mee zijn met de nieuwste technologieën. Bij Marteco weten we dat ‘voor’ blijven een uitdaging is. Wij onderscheiden ons van anderen door elke dag weer te streven naar vernieuwing en perfectie.

Vertrouw op ons team van experten

Als energie- en verwarmingsinstallateurs willen we bijdragen tot uw levenskwaliteit enerzijds en een gezonder milieu anderzijds. Kortom: een beter comfort en een beter rendement.

Dit doen we via de installatie van hoogwaardige verwarmingssystemen die efficiënt energie gebruiken voor particulieren en de industrie. Maar ook door u correct te informeren over welke installaties voor u het interessantst zijn op vlak van comfort en energie-efficiëntie.