Zonneboilers

Waarom een zonneboiler?

Zonneboilers zijn een duurzame manier om warmte op te wekken en werken zeer efficiënt. Dankzij een zonneboiler kunt u tot 60% energie besparen. Ze worden doorgaans ingezet voor:

E

Om water op te warmen

E

Voor de ondersteuning van uw verwarming

Hoe werkt een zonneboiler?

Een zonneboiler bestaat uit een thermische zonnecollector en een opslagvat. De zonnecollector is een plaat op uw dak waarin een vloeistof (water of glycol) zit die door de zon wordt opgewarmd. De opgewarmde vloeistof gaat via buizen naar het opslagvat, waar ze haar warmte afgeeft aan het leidingwater. Ook in de winter werkt dit systeem, maar dan is er wel vaak nog een naverwarmer nodig (op gas of elektriciteit).

 

2 soorten zonneboilers

E

De eerste soort warmt enkel uw sanitair water op (voor badkamer, keuken...)

E

De tweede soort kunt u inzetten voor warm water en de ondersteuning van uw verwarming.

Viessmann
Vaillant

De zon schijnt voor iedereen

Geniet van groene energie die de zon ons dagelijks levert. Zonne-energie kan een perfecte aanvulling zijn voor uw centrale verwarming. Marteco voorziet u op vakkundige wijze van het meest efficiënte en moderne systeem, op basis van uw behoeften. U kan bij ons terecht voor een Vaillant zonneboiler of een Viessmann zonneboiler.

Z

Hernieuwbare energie met geen CO2 uitstoot

Z

60% van de energiedekking van uw sanitair warm water

Z

Besparing op uw energiefactuur

Schone lucht

Gerenomeerde firma

Onze klantrelaties en service staan voorop!

Professioneel

Correcte en duidelijke afspraken. State of the art installaties

Gecertificeerd

Wij voldoen aan de hoogste kwaliteitlabels en certificaten.

EEN TOEKOMSTBESTENDIGE OPLOSSING, OP UW MAAT

We adviseren u bij uw keuze. Voor ieder project gaan we na wat uw verwachtingen zijn op vlak van comfort en prestaties. We bekijken wat mogelijk is binnen uw renovatieproject of nieuwbouw. Op basis daarvan doen we u een voorstel voor de meest zuinige en futureproof opties voor uw Airconditioning, centrale verwarming, hernieuwbare energie en ventilatie.